مفید وردپرس

پیشرفت های بیوتکنولوژی در صنایع غذایی ، جلد چهاردهم در کتابچه راهنمای سریال های مهندسی مواد غذایی ، بینش اخیر در مورد چگونگی تأثیر بیوتکنولوژی در صنایع غذایی جهانی را ارائه می دهد و نحوه متنوع بودن نیازهای غذایی را توصیف می کند و نیاز به توسعه فرایندهای بیوتکنولوژی نوآورانه برای اطمینان از تولید کارآمد مواد غذایی در سراسر جهان دارد. در طی 10 سال گذشته رویکردهای بسیاری ایجاد شده است تا امکان تولید سریعتر ، آسان تر تولید غذاهای پرکاربرد ، اجزای غذایی و ترکیبات غذایی درمانی فراهم شود. این حجم نشان می دهد که چگونه فرآیندهای بیوتکنولوژیکی تولید و کیفیت محصولات غذایی را افزایش می دهد ، از جمله توسعه مواد ضد بیوفیلم برای کاهش استعمار میکروبی در بیوراکتورها و امکانات فرآوری مواد غذایی.

  • برنامه های کاربردی اساسی و پیشرفته فن آوری در بیوتکنولوژی مواد غذایی را ارائه می دهد
  • شامل تکنیک های مختلف علمی است که برای تولید صفات مورد نظر خاص در گیاهان ، حیوانات و میکروارگانیسم ها استفاده می شود
  • پیشرفت های علمی در فرآوری مواد غذایی و تأثیر آنها بر محیط زیست ، سلامت انسان و ایمنی مواد غذایی فراهم می کند
  • در مورد بحث توسعه محصولات زراعی کنترل شده برای نتایج قابل تکرار در فرآیندهای تخمیر در بیوتکنولوژی مواد غذایی بحث می کند
  • شابیات روطان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی